Oфроуд събор „Стара Загора и приятели“ 2015 и TL300

   Като спонсор на проведения в града на липите национален офроуд събор „Стара Загора и приятели“, ТЕХНОПОЛ ЕООД предостави на участниците мини GPS проследяващи устройства TL300 с SOS бутон, предназначени за проследяване на местонахождението и алармиране при нужда. Практичният със своите миниатюрни размери персонален тракер позволи да бъде поставен в джоб, чанта или жабката на автомобила. Чрез GSM комуникатора, информацията от GPS и SOS бутона се предава към сървъра www.monitoring.bg и всеки от организаторите и участниците можеше да наблюдава ползването на TL300 в реално време, чрез стационарен компютър или мобилен смартфон. Визуализацията се осъществи на няколко вида географски карти, включително и сателитни.

   По време на екстремната надпревара по траял трасето над кв. „Железник”, колите на участниците бяха брандирани с логото Nanoprotech на иновативните продукти, представяни от Технопол. След края на състезанието участниците и гостите станаха свидетели на атрактивна презентация на електрозащитните и антикорозионни свойства на NANOPROTECH АУТО.

Изключителен интерес предизвика демонстрацията на новото ходрофобно покритие за автомобилни стъкла СУПЕР АНТИДЪЖД, което предпазва от дъжд, лед и кал, за период от 3 месеца.

   С първо време финишираха Генади Георгиев и Християн Георгиев с УАЗ от Плевен, второ време записа тандемът Стефан Азаров-Николай Николов с „Тойота Ланд Крузер“ от Варна, а трети станаха Виктор Стоянов и Ивайло Димитров с „Нисан Патрол“ от Габрово. Наградите за победителите, както и за всички участници бяха осигурени от Технопол ЕООД.

Раздел: GPS / 30.01.2015 г.